Hurkás tortilla
A krumplit meghámozzuk, nagyon vékony karikákra felvágjuk (ha nagy a krumpli, előtte el is felezzük). A vöröshagymát felaprítjuk, megpároljuk 10 evőkanál zsíron (nem elírás, viszonylag sok zsiradék kell alá). Rádobjuk a zúzott fokhagymát meg a krumplit, és 15-20 percen át sütjük. Kiszedjük egy szűrőkanállal, a felesleges zsírt leöntjük. Közben a hat tojást felverjük villával, sózzuk, hozzákeverjük a főtt babot, a felkarikázott hurkákat, valamint a felaprított snidlinget. Hozzáforgatjuk a sült krumplit is. A zsíros serpenyőt felforrósítjuk, visszaöntjük a tojásos keveréket, és nagy lángon megpirítjuk az alját, közben fakanállal egyengetjük a szélét. Ha már szép piros, egy fedő segítségével megfordítjuk, és a másik felét is megsütjük. Néhány karika félretett hurkával, kolbásszal, paradicsommal díszítjük, cikkekre vágva tálaljuk.