Húsos rakott tészta spenóttal és sajttal
A felforrósított olívaolajon megpirítjuk a darált húst. A vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, hozzáadjuk a húshoz, és kevergetve megpároljuk, közben sózzuk és borsozzuk. Egy másik serpenyőben a vajon fél percig sütjük az áttört fokhagymát. A spenótot megmossuk, megtisztítjuk, rádobjuk a fokhagymás vajra, és addig pároljuk, míg össze nem esnek a levelek. Megsózzuk, reszelünk rá egy kevés szerecsendiót, hozzákeverjük a tejfölt. Bő sós vízben kifőzzük a tésztát. A sajtokat lereszeljük, összekeverjük a tejszínnel. Egy kizsírozott kis
sütőedénybe rétegezzük a kifőtt tésztát, a darált húst és a spenótot, a tetejére locsoljuk a sajtos tejszínt. 180 fokra előmelegített sütőben összesütjük. Tálalás előtt rákarikázzuk a csilit.