Húsos-sajtos zöldségtorta

Húsos-sajtos zöldségtorta

A rózsáira szedett karfiolt és brokkolit forrásban lévő, sós
vízben félpuhára főzzük. Az apróra vágott vöröshagymát
és fokhagymát forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, és morzsalékosra sütjük. Pirospaprikával, sóval, borssal fűszerezzük. A húst egy körülbelül 20 cm-es,
kapcsos forma aljába terítjük. A felszeletelt mozzarella
felét a húsra fektetjük. A tejfölt a tojással meg az apróra
vágott petrezselyemmel elkeverjük, sózzuk-borsozzuk, és
a sajtra simítjuk. Belenyomkodjuk a lecsöpögtetett karfiolrózsákat, erre tesszük a mozzarella másik felét. Előmelegített, 200 °C-os sütőben körülbelül 20 percig sütjük.

kaloria 420 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink