Libamájérmék bundás kenyéren, pikáns paradicsommártással
A paradicsomot forró vízzel leforrázom, majd jeges vízbe téve lehúzom a héját, és a magját eltávolítom. A paradicsomot 3 evőkanál olívaolajjal, a fokhagymával és ízlés szerint sóval leturmixolom, felfőzőm, majd felhasználásig félreteszem. Egy serpenyőben étolajat hevítek, majd az 1-2 centisre vágott baguetteszeleteket
tojással bundázom és megsütöm. Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon a libamájat szép pirosra sütöm. A paradicsommártásba apróra vágott friss bazsalikomot, borsot és majoránnát keverek. Külön serpenyőben
személyenként megsütök tükörtojásnak egy-egy tojást. Tálaláskor a bundás kenyérre teszem a libamájérméket,
a tükörtojást, és elrendezem körülötte a paradicsommártást.