Forrás: Pásztor Tünde

Lilahagymás birsalma csirkemellben sütve

Lilahagymás birsalma csirkemellben sütve

A csirkemellet felszúrjuk, kívül-belül besózzuk. A birsalmát
meghámozzuk, kicsumázzuk és kis kockákra vágjuk. A lila
hagymát is megtisztítjuk, és ugyancsak felkockázzuk, majd
összekeverjük az almakockákkal. Megsózzuk, meghintjük
borssal és finomra vágott petrezselyemmel, végül összekeverjük a reszelt sajttal. A csirkemelleket kiskanál segítségével megtöltjük a töltelékkel, majd egy serpenyőben, annyi olajban, amennyi félig ellepi, lassan pirosra sütjük. Héjában sült burgonyát adhatunk mellé köretnek.

kaloria 360 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink