Illatos kacsamell

Illatos kacsamell

Vajon dinszteljük meg az apróra vágott vöröshagymát.
Ha langyosra hűlt, keverjük hozzá a májpástétomot meg
a finomra vágott petrezselyem zöldjét, majd ízesítsük a
fűszerekkel. Éles késsel készítsünk zsebet a kacsamellekbe, töltsük bele a tölteléket, és zárjuk össze fogvájóval. Pirítsuk meg zsiradék nélkül a húst (először a bőrös felét), szedjünk ki valamennyit a kisült zsírból, öntsünk alá helyette brandyt. Sózzuk, borsozzuk, pároljuk 25 percig. Köretnek készítsünk serpenyős krumplit: 80 dkg apró burgonyát vágjunk hosszúkásra, pirítsuk meg kevés olajban, 1 gerezd fokhagymát hozzáadva. Ízesítsük sóval,
borssal, és fedő alatt pároljuk 15 percig. Apróra vágott
petrezselyem zöldjével megszórva tálaljuk.

kaloria 570 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink