Forrás: Pásztor Tünde

Illatos pulykaragu színes zöldségekkel

Nagyobb kockákra vágjuk a pulykahúst. Az olajat egy lábasban felhevítjük, beledobjuk a húsdarabokat, és sűrűn megkeverve kissé megpirítjuk minden oldalukat. Ha már pirosak, hozzájuk adjuk a nagyobb kockákra vágott hagymát. Megsózzuk, megszórjuk az apróra vágott kakukkfűvel, és vagy tíz percig együtt pároljuk.

Ekkor hozzátesszük a megtisztított bébirépát meg a cikkekre vágott gombát, majd szűk félóra alatt az egészet készre főzzük.

A végén megszórjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjével. Köretként petrezselymes (új)burgonyát kínáljunk mellé.

kaloria 400 CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink