Habot verünk a fehérjékből a csipet sóval. A porcukrot, a vaníliás cukrot elektromos habverővel maximális fokozaton egy percig verjük a sárgájákkal. Utána továbbra is elektromos habverővel beledolgozzuk az olvasztott langyos vajat (nagyjából egy perc). Ezután lassú fokozaton eloszlatjuk benne a lisztet, végül több adagban belekeverjük a fehérjékből vert habot. Végül négy részletben hozzádolgozzuk a tejet. Kifejezetten híg masszát fogunk kapni. A tepsit vékonyan kivajazzuk. Szép pontosan kibéleljük sütőpapírral. Beleöntjük a tésztát. 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül egy órán át sütjük. Ha a teteje már szép aranybarna, de a közepe még lötyög (kicsit meg kell mozgatni a tepsit), akkor letakarjuk egy sütőpapírral, és úgy folytatjuk a sütést. Ha készen van, akkor kivesszük, kicsit hagyjuk hűlni, majd átcsúsztatjuk egy sütőrácsra, és hagyjuk teljesen kihűlni. Hidegen lehet csak szépen szeletelni. Ha ügyesek voltunk, szépen látszódik a három réteg.
Előkészítés: 20 perc
Sütés: 1 óra