címke: recept

1 hónapja
adventkarácsonyreceptsütemény
Sütemény akkor is kell, ha sok a dolgunk, hiszen valamit csak kell majszolni a délutáni kávénk mellé. Az egyszerű és gyors házi édességek nagyon finomak tudnak lenni, simán felveszik a versenyt a habos cukrászdai csodákkal. A kevert tésztás desszertjeinkből válogattunk egy csokorral.
CAL percNehézség:
2 hónapja
birsbirsalmabirsalmasajtreceptvideó
A birsalmasajt az egyik legjobb dolog, ami a legendás múltú birssel csak történhet a konyhában. Nem véletlen, hogy régóta készítik a világ számos táján, és napjainkban újra egyike lett az egészséges, újrafelfedezett és sokféle módon készíthető, tálalható finomságnak.
CAL percNehézség:
3 hónapja
Gáspár Beareceptvideózserbó
Az egyik legnépszerűbb süteményünk, hagyományosan cukrozott dió és savanykás baracklekvár kerül az omlós tésztarétegek közé, tetejét pedig fényes csokimáz fedi. Nincs igazi szezonja, a cukrászdákban szinte mindig kapható, de leggyakrabban húsvétkor és karácsonykor készítjük.
CAL percNehézség:
4 hónapja
kenyérlángoslangallóreceptvideó
Az éhes ember képes akár órákat is sorban állni, hogy megkaparintson egy kenyérlángost, pedig ez az étel is sokkal jobb, ha otthon, házilag készítjük. Videón mutatjuk a receptet.
CAL percNehézség: