Izraeli lecsó

Olyan serpenyőben kezdjük el a lecsót, amit majd a sütőbe is be tudunk tolni. A lila hagymát félfőre vágjuk, elkezdjük dinsztelni az olívaolajon. Ha már kicsit összeesett, rátesszük a csíkokra vágott paprikát és a felkarikázott padlizsánt. Rászórjuk a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, és pár percig pároljuk együtt. Ekkor hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, és még öt percig főzzük.

Félrehúzzuk, óvatosan, vigyázva, hogy a sárgája ne folyjék szét, ráütjük a tojásokat. 150 fokos sütőbe toljuk, és körülbelül negyedóra alatt készre sütjük. Megszórjuk friss korianderrel, és azonnal tálaljuk.

Tejfölös sült lecsó

kaloria 250 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

3 személyre

Ajánlataink