Forrás: Receptposta

Tejfölös sült lecsó

Az apró kockákra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a felével kikenünk egy hőálló tálat. A kicsumázott paprikát, a paradicsomot és a megtisztított hagymát felkarikázzuk, és kevés sóval meghintve a tűzálló tálba rétegezzük.

A megmaradt szalonnazsírt elkeverjük a felvert tojással, a tejföllel és az őrölt pirospaprikával, majd egyenletesen az összerakott zöldségekre locsoljuk. Lefedve 170 fokos sütőbe toljuk, és puhára pároljuk.

A végén levesszük a fedőt, és rápirítunk (tehetünk rá ilyenkor még egy kis tejfölt). Friss kenyeret adunk mellé.

Gyömbéres répakrémleves karamellizált bébirépával

kaloria 260 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink