Jércesaláta keményre főtt tojással

Jércesaláta keményre főtt tojással

A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, enyhén megsózzuk és meghintjük frissen őrölt borssal. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, beletesszük a csirkehúst, és mindkét oldalát rózsaszínűre, puhára sütjük. Hagyjuk kicsit hűlni, majd vékony csíkokra vágjuk. A zellergyökeret feltesszük főni, a zöldjének egy részét pedig apróra vágjuk, és elkeverjük a tartármártással. Amikor a zeller megfőtt és kihűlt, apró kockára vágjuk. Elkeverjük az összevágott csirkehússal meg a tartármártással, késhegynyi sóval és frissen őrölt borssal fűszerezzük. Összekeverjük egy evőkanál olívaolajjal és egy citrom kinyomott levével. A salátát ízlésesen elrendezzük egy tálon, köré díszítésként főtt céklát, keménytojás szeleteket és apró kockára vágott ecetes uborkát teszünk. Tálalásig hűtőszekrényben tartjuk.

kaloria 310 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.