Joghurtos eperfagyi aszalt gyömbérrel

Joghurtos eperfagyi aszalt gyömbérrel

10 dkg epret félreteszünk. A többit átturmixoljuk. Összekeverjük a cukrozott sűrített tejjel, a görög joghurttal és a habbá vert tejszínnel. A félretett epret és az aszalt gyömbért nagyon apró kockákra vágjuk, majd az epres fagylaltalapba forgatjuk. Egy nagy tálban a fagyasztóba rakjuk. Körülbelül félóránként kivesszük, és elektromos habverővel alaposan átkeverjük, ezt kétszer-háromszor ismételjük. Fogyasztás előtt kivesszük a fagyasztóból, és hagyjuk 10-15 percet melegedni, úgy könnyebb lesz adagolni (ezért célszerű akkora adagokban lefagyasztani, amennyi egyszerre elfogy a családban).

kaloria 220 CAL
ido 200 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.