Joghurtos karaj bébi répával
Egy centis szeletekre vágjuk a karajt. Egy nagy serpenyőben kevés zsiradékot hevítünk, és a húsok mindkét oldalát elősütjük. Közepesen forró zsiradékban 3-4 perc alatt pirulnak meg. Kivesszük, félrerakjuk. A serpenyőbe rakunk még kevés zsiradékot. Beledobjuk a félkarikákra vágott vöröshagymát egy kis sóval, és elkezdjük párolni. Amikor már félig puha, hozzáadjuk a bébi répát is. A tejszínt összekeverjük a joghurttal, ráöntjük a zöldségekre, kicsit sózzuk. Amikor felforrt, visszarakjuk az elősütött hússzeleteket is, és közepes-lassú tűzön 10-15 percig pároljuk, míg meg nem puhul a hús. Az utolsó pár percben még hozzárakjuk a csíkokra vágott póréhagymát, és rámorzsoljuk a juhtúrót. Jól kiforraljuk. Megkóstoljuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Párolt rizs vagy főtt tészta illik mellé.