Joghurtos kovászosuborka-leves, pirított baconnal

Joghurtos kovászosuborka-leves, pirított baconnal

Meghámozzuk, felaprítjuk a vöröshagymát, majd kevés zsiradékon üvegesre pároljuk. Öntünk rá egy kis uborkalevet, azzal is jól kiforraljuk, majd botmixerrel pürésítjük. Hozzáöntjük a liternyi kovászosuborka-levet, beleszórjuk a felvágott kaprot (petrezselyem zöldjét), felforraljuk. A lisztet elkeverjük egy kis hideg vízzel, és besűrítjük vele a levest. Lehűtjük. Tálalás előtt belekeverjük a joghurtot és a felkockázott uborkát. A bacont vékony csíkokra vágjuk, száraz
serpenyőben kipirítjuk, s a leves tetejére szórjuk.

kaloria 150 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink