ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 25 perc – SÜTÉS: 30 perc
– PIHENTETÉS: 3 óra – Az epret megtisztítjuk, feldaraboljuk, összekeverjük 10 dkg cukorral és a vaníliás cukorral. Tepsibe öntjük, és 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Habot verünk a tejszínből 5 dkg porcukorral és a habfixálóval. A mascarponét összevegyítjük a joghurttal és a maradék porcukorral, végül beleforgatjuk a tejszínhabot. Egy lapos, szögletes üvegtál aljára teszünk egy réteg krémet, rá a rumos kávéban megáztatott piskótát, egy adag hideg sült epret, és ezt folytatjuk a tetejéig. A tetejére krém kerüljön. Megszórjuk kakaóval. Hűtőszekrényben pihentetjük pár órát tálalás előtt.
Hozzávalók
4 személyre