Egy evőkanálnyi zsiradékon üvegesre sütjük a felaprított vöröshagymát. Rádobjuk a darabokra vágott gombát, sózzuk-borsozzuk, zsírjára sütjük, azaz addig pirítjuk fedő nélkül, míg az összes levét el nem forraltuk. Finomra vágott petrezselyem zöldjével ízesítjük. A többi zöldséget szükség szerint meghámozzuk, megtisztítjuk, felaprítjuk, és vagy megpároljuk, vagy kevés zsiradékon megsütjük egy serpenyőben.
Egy nagy sütőtálat kikenünk zsiradékkal, és több rétegben belerakjuk a felkarikázott burgonyát, tojást, a sült gombát meg a zöldségeket. Közben sózzuk. Az egyes rétegeket meglocsoljuk a paprikakrémmel elkevert tejföllel, szórunk közé kis reszelt sajtot. A tetejére locsoljuk a maradék paprikakrémes tejfölt, és forró sütőben jól összesütjük.