Jugó rétes

Jugó rétes

A joghurtot, a búzadarát, a cukrot, az olajat, az egész tojásokat és a sütőport kikeverjük. Egy 25 × 35 cm-es tepsit kiolajozunk, majd 3 réteslapot fektetünk bele.
Ráöntjük a massza felét, és megszórjuk a kimagozott és lecsepegtetett meggy felével. Ezután megint 2 réteslap következik, majd a maradék meggy, végül a 3 réteslap. A tetejét megkenjük olajjal vagy felvert tojással. 140-150 fokra előmelegített sütőben körülbelül 70 percig sütjük. Ha megsült, nedves konyharuhával letakarjuk, különben a felső lap kiszárad. Szeletekre vágva tálaljuk.

kaloria 300 CAL
ido 90 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.