Egy nagy tálban összegyúrjuk a tésztát az összes hozzávalóból. A sót óvatosan adagoljuk, mert a juhtúró is sós. Cipót formázunk belőle, a pulton várakoztatjuk szobahőmérsékleten két-három órát, közben félóránként kinyújtjuk, hajtogatjuk. Utána fóliába csomagoljuk, és betesszük a hűtőszekrénybe legalább egy éjszakára.
Másnap kivesszük, kinyújtjuk, hajtogatjuk, és utána olyan vékonyra nyújtjuk, amilyen vékonyra csak tudjuk (erős, rugalmas a tészta, nem könnyű vékonyra sodorni).
Pizzavágóval csíkokra vágjuk. Utána még egyben az egészet lekenjük felvert tojással, megszórjuk gazdagon reszelt sajttal és egész köménnyel. Kézzel rányomogatjuk a tésztára. Utána szedjük csak szét csíkokra.
Sütőpapírral bélelt tepsikre sorakoztatjuk (nem túl szorosan, mert nőni fognak). Hagyjuk még állni szobahőmérsékleten 3 órát. Utána 190 fokos sütőben pirosra sütjük.