K und K
A karajt a rövidebb, csontos oldalára fektetve éles késsel kifejtjük, hogy egy nagy lappá ki tudjuk teríteni (kb. 1 cm vastagon), de nem vágjuk le a csontról. Formára igazítjuk, és kissé megsózzuk.
A füstölt húst és a párizsit ledaráljuk, ízesítjük a fűszerekkel, és tejföllel kenhető masszává keverjük. Ezt a tölteléket rákenjük a kifejtett karajlapra, majd feltekerjük, mint a bejglit, és erős cérnával megkötözzük. Előmelegített, 220 fokos sütőben zsiradékon megforgatjuk, majd vizet öntünk alá, alufóliával letakarjuk, és – 150-160 fokra mérsékelve a hőmérsékletet – 70-80 percig pároljuk.
Utána szeletekre vágott vöröshagymával körberakjuk a húst, s tovább sütjük, míg az majdnem annyira megpuhul, hogy csupán 15-20 perc hiányzik a kész állapothoz. Ekkor tesszük mellé a felezett őszibarackokat, melyek közepébe beültetjük a meggyszemeket (minél többet). Így sütjük együtt a hátralévő 15-20 percben. Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk, gazdagíthatjuk további
gyümölccsel.