Kacsamájas káposztával töltött rántott palacsinta

Kevés zsiradékon megsütjük a májat, ha kihűlt, vékony szeletekre vágjuk. A káposztát lereszeljük, zsiradékon lepirítjuk, mintha káposztás tésztát csinálnánk, közben sózzuk és borsozzuk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a felcsíkozott májat.

A sós palacsintákat megtöltjük a májas-káposztás töltelékkel. Felcsavarjuk, a végeket betűrjük, hogy ne folyjék ki a töltelék. Hagyományos módon panírozzuk. Bő zsiradékban kisütjük. Ha megsült, megszórjuk egy csipet reszelt sajttal.

Rakott húsos palacsinta

kaloria 430 CAL
ido - perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.