Kacsamell parajjal, lyoni hagymával
A parajt megtisztítjuk, leszárazzuk. Négy marék zsenge levelet félreteszünk, a többit leforrázzuk, összevágjuk. Egy kis fej vöröshagymát finomra vágunk, olívaolajon megpároljuk, hozzáadjuk az összevágott parajt, két gerezd zúzott fokhagymát, végül a tejszínt. Tíz percig főzzük, majd turmixgépben pürésítjük. Leszűrjük, sóval ízesítjük. Egy nagy fej vöröshagymát vékony karikákra vágunk, gyűrűire szétszedjük, lisztbe forgatjuk. A felesleges lisztet lerázzuk, majd bő olajban kisütjük.
A kacsamell bőrét beirdaljuk, sózzuk-borsozzuk, és közepesen forró serpenyőben 12-15 percig a bőrös felén sütjük. Megfordítjuk, és további 3-5 percig sütjük a másik oldalát is. Tálalás előtt 5 percet pihentetjük. Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, hozzáadunk egy gerezd zúzott fokhagymát, és pár másodperc alatt megfuttatjuk rajta a félretett parajleveleket. Tálaláskor a tányér közepére kanalazunk a parajkrémből, ráhalmozzuk a parajleveleket és a lyoni hagymát, végül rátesszük a vékony szeletekre vágott kacsamellet.