Kakukkfüves-gombás melegszendvics
Felforrósítjuk a vajat egy nagy serpenyőben, és fél percig sütjük benne a zúzott fokhagymát. Rádobjuk a felszeletelt gombát, mellészórjuk a kakukkfüvet, és időnként megkeverve addig pirítjuk együtt, míg az összes lé el nem fő a gomba alól. Végül a finomra vágott petrezselyem zöldjével, sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük. A kenyérszeleteket sütőben vagy pirítóssütőben halványra pirítjuk. A kihűlt gombaszószba belekeverjük a felkockázott mozzarellát. Rákenjük a kenyerek tetejére, és reszelt sajttal alaposan megszórjuk. Így előkészítve, fóliával lefedve berakhatjuk a hűtőbe. Ha megérkeznek a vendégek, csak be kell tolni a forró sütőbe, és addig kell sütni, míg a sajt szépen rá nem pirul a tetejére. Azonnal, forrón kínáljuk.