Forrás: Pásztor Tünde

Káposztás lecsó vele párolt csirkemellel és galuskával

A CSIRKÉS LECSÓHOZ:

ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc – FŐZÉS: 40 perc – Kevés zsiradékot felforrósítunk, és megpirítjuk benne a felszeletelt csirkemell mindkét oldalát. Ha kész, hozzáadjuk a meghámozott, felszeletelt vöröshagymát. Ha már üveges, hozzáadjuk a kicsumázott, felkarikázott vagy csíkokra vágott paprikát, megsózzuk, rászórjuk a csombort meg a zúzott fokhagymát, és együtt pároljuk. Mikor már majdnem kész, meghintjük a kávéskanálnyi őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot és a felkockázott káposztát. Kis lángon forraljuk pár percig, míg a káposzta roppanósra nem fő.

A NOKEDLIHEZ:

Összekeverjük a tojást a liszttel, beleszaggatjuk a lecsóba, és már csak addig főzzük, míg a tészta meg nem fő benne.

kaloria 340 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.