Káposztás sült szabdzsi
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és centis kockákra vágjuk. Forró olajban aranybarnára sütjük és félretesszük. A káposztát lereszeljük. A fekete mustármagot két evőkanálnyi olajba öntjük, lefedjük, majd pirítjuk. Amikor már pattogni kezd, lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a római köményt, és együtt pirítjuk tovább. A paradicsomot kockára vágjuk, és a gyömbérrel együtt hozzáöntjük. Hozzáadjuk a lereszelt káposztát is, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Az egyveleget 20 percig keverés közben, lassú tűzön pároljuk. A végén hozzáöntjük a tejszínt, és az egészet összekeverjük az előre megsütött krumplival. A petrezselyem zöldjét fölaprítjuk, beletesszük, és még egyszer felforraljuk tálalás előtt.