Kapros céklakrémleves joghurttal

Finomra vágjuk a vöröshagymát, és megdinszteljük a három evőkanál zsiradékon. Hozzáadjuk pár perc múlva a meghámozott, feldarabolt céklát, és kis lángon tíz percig pároljuk. Sóval, borssal, pici cukorral ízesítjük, felöntjük az alaplével, és addig főzzük, míg meg nem puhul a zöldség. Ha szükséges, az elpárolgott folyadékot pótoljuk. Beletesszük a felvágott kaprot, összeforraljuk, végül botmixerrel pürésítjük.

Tányérokba szedjük, és mindegyikre teszünk egy-egy púpozott evőkanál görög joghurtot.

Grillezett camembert balzsamos céklával

 

kaloria - CAL
ido 50 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.