Forrás: Pásztor Tünde

Kapros-cukkinis csirkeragu

  1. A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk, kevés felforrósított olajon körbepirítjuk. Ekkor sózzuk és borsozzuk, hozzáadjuk a szintén felkockázott cukkinit, és együtt ropogósra sütjük. Ha kész, hozzákeverjük a finomra vágott kaprot, és a tűzről levéve belevegyítjük a reszelt sajtot. Magában is nagyon finom, de adhatunk mellé tört burgonyát is.

TRÜKK

Akkor lesz igazán finom, ha egy jó nagy serpenyőben készítjük, hogy a csirke és a cukkini ne főjön, hanem süljön, piruljon. A legjobb hozzá egy nagy wok.

Bazsalikomos csirkeragu spárgával

Csirkeraguleves zöldséges tortellinivel

kaloria 360 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.