Forrás: Pásztor Tünde

Bazsalikomos csirkeragu spárgával

Kockára vágjuk a húst, és kevés zsiradékon megpirítjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, nagyobb kockára vágjuk, hozzáadjuk a megpirult csirkehúshoz, és együtt sütjük tovább.

Rászórjuk a megtisztított, feldarabolt répát, és ha már majdnem puha minden, hozzáadjuk a megtisztított, másfél-kétcentis darabokra felvágott nyers spárgát is. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük a felaprított zöld fűszerekkel, és együtt készre főzzük.

A végén megszórjuk a kis kockákra vágott lila hagymával, összekeverjük, máris tálaljuk. Friss kenyeret vagy rizst adunk mellé.

Ezeket már kipróbálta?

Gombás csirkeragu polentával

Juhtúrós lepény fűszeres csirkeraguval

kaloria 240 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.