Karácsonyi trüffel

  1. A tejszínt felforraljuk a mézzel és a fűszerrel. Hozzáadjuk a cseresznyepálinkát, a csokoládét, a puha vajat meg az apróra vágott kandírozott gyümölcsöt. Simára keverjük és hagyjuk kihűlni.
  2. Nyomózsákba töltjük a masszát, azután sütőpapírral bélelt tepsibe körülbelül 2 cm hosszú darabokat nyomunk belőle. Hideg kézzel golyókat formázunk a darabokból, majd meghempergetjük a csokireszelékben. A trüffelt körülbelül két órán át hűtőszekrényben tartjuk, végül ízlés szerint meghintjük porcukorral.

Trüffeltorta

Csokoládés trüffeltorta

kaloria 140 CAL
ido 150 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink