Kárpáti harcsaderék

  1. A harcsafilét befűszerezzük, lisztbe mártjuk és kevés forró olajban szép pirosra sütjük, ügyelve arra, hogy ne szárítsuk ki. A finomra vágott vöröshagymát a vajon üvegesre hevítjük, majd ezen a hagymás alapon megpároljuk a cikkekre vágott gombát. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd leszórjuk a liszttel. Felengedjük a tejszínnel és a fehérborral. Ezután hozzáadjuk a krevettet meg a finomra vágott kaprot, és jól kiforraljuk. A halat nyakon öntjük a kárpáti raguval, és petrezselymes burgonyával tálaljuk. Fenséges ünnepi étel!

Borókás harcsafilé pirított diós metélttel

Gombás harcsapaprikás kapros túrógombóccal – Vidék íze módra

kaloria 710 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink