Kaviáros-mascarponés kosárkák
A lisztből, egy kávéskanál sóból és a hideg, felkockázott vajból pitetésztát gyúrunk, ha nem akar összeállni, 1-2
evőkanál jéghideg vizet adunk hozzá. Kivajazunk néhány kis piteformát (a muffinsütő mélyedései is megfelelnek),
és kibéleljük tésztával. Hűtőben pihentetjük legalább egy órát, utána 220 fokon vakra sütjük. Hagyjuk kicsit hűlni a formában, aztán rácson teljesen kihűtjük.
A töltelékhez összekeverjük a sajtot fél kávéskanál sóval, a borssal, a lime reszelt héjával és levével (ha nem
kapunk lime-ot, természetesen használhatunk citromot is). A kosárkákat megtöltjük a kész töltelékkel, teszünk
rá egy kis kaviárt, zöld levelekkel meg citromszeletekkel díszítjük.