Forrás: Apetito étterem

Kecskesajtos cannelloni paprikamártásban

Kecskesajtos cannelloni

A tejszínből fél decit félreteszünk, a többit felforrósítjuk az egyik szál rozmaringgal, majd belereszeljük a kecskesajt felét. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, azután kevergetve felolvasztjuk a sajtot.
A kecskesajt másik felét a félretett tejszínnel kikeverjük, összevágott rozmaringgal, sóval, borssal és fehérborral ízesítjük. A krémet ezután beletöltjük a nyers, száraz tésztába. A tésztarudakat magas peremű tepsibe tesszük,
ráöntjük a tejszínes mártást, és 160 fokos sütőben körülbelül 40 perc alatt megsütjük.

Paprikamártás

A mártáshoz a paprikát 200 fokos sütőben szinte feketére pirítjuk, azután hideg vízbe tesszük és lehúzzuk a héját. A vöröshagymát finomra vágva kevés vajon megpirítjuk, majd hozzákockázzuk a kaliforniai paprikát, végül belekeverjük a finomra vágott petrezselyem zöldjét.

kaloria 630 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Apetito étterem

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.