A két vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. Egy serpenyőben felhevítünk egy evőkanál olívaolajat, rádobjuk a hagymát, pár percig közepes lángon dinszteljük, majd megszórjuk cukorral, és alkalmanként megkeverjük. Amint a cukor karamellizálódik, levesszük a tűzről. Megmossuk a spenótot, a szárakat lecsipkedjük. A fokhagymát megtisztítjuk, áttörjük, és forró zsiradékban egy percig pirítjuk, majd rádobjuk a spenótot. 1-2 perc alatt a levelek szépen összeesnek. Kiszedjük, ha kicsit hűlt, kinyomkodjuk, hogy nehogy eláztassák a tésztát. 4 tortillalapot kiterítünk, igazságosan elosztjuk rajtuk a reszelt sajt felét, a spenótot és a karamellizált hagymát, majd rámorzsoljuk a kecskesajtot, rászórjuk a maradék reszelt sajtot, végül 1-1 újabb tortillalappal lefedjük. Vajat forrósítunk egy serpenyőben, és egyesével megsütjük benne a négy töltött tészta mindkét oldalát. Forrón tálaljuk.
Hozzávalók
4 személyre