Tészta
A tojások fehérjét egy csipetnyi sóval felverjük, a porcukorral habot készítünk belőle. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáit, kanalanként a vizet, végül a kakaóval
meg a sütőporral elkevert, lisztet szórjuk hozzá. Egy 25 × 35 cm-es tepsi aljára sütőpapírt teszünk, elterítjük rajta
a tésztát, s a 200 fokra előmelegített sütőben kisütjük.
Krém
A kefirt, a porcukrot és a zselatint összekeverjük, meglangyosítjuk, ha kihűlt, összedolgozzuk a felvert habtejszínnel. A kihűlt tésztát megkenjük mogyorókrémmel, kirakjuk meggyszemekkel, s erre tesszük a habos krémet. Elsimítjuk a tésztán, majd az előírás szerint elkészített gyümölcskocsonyával befedjük. Tálalás előtt 2-3 órára a hűtőbe tesszük.