Forrás: Pásztor Tünde

Kelbimbós csirkecomb

  1. Félbevágjuk a csirkecombokat, felhevített zsiradékon minden oldalukat megpirítjuk. Ha kész, hozzáöntünk egy kis vizet, sózzuk, és kis lángon főzzük fedő alatt.
  2. Félidőben hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott hagymát, és együtt készre pároljuk. Ha már majdnem kész, akkor rakjuk hozzá a megtisztított kelbimbót, és együtt főzzük, közben újra sózzuk, ha szükséges.
  3. A végén hozzákeverjük a felaprított petrezselyem zöldjét. Nem igényel külön köretet, legfeljebb péksüteményt, kenyeret adunk hozzá.

ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc
FŐZÉS: 40 perc

kaloria 390 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink