Kelkáposztalevelek tejszínes nyúllal töltve
A nyúlcombot kicsontozzuk, a húst nagyobb kockákra
vágjuk. Az olaj felét egy lábasban felforrósítjuk, és beletesszük a húskockákat. Sóval, őrölt borssal, majoránnával ízesítjük, és elkezdjük pirítani. Amikor rózsaszínűre sült, megszórjuk a liszttel, és felengedjük a tejszínnel. Ezután már csak addig forraljuk, amíg a mártás besűrűsödik.
A kelkáposztáról lefejtjük az egészséges, szép leveleket,
azután sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk. A vastagabb ereket kivágjuk, majd a levelekbe beletöltjük, belecsomagoljuk a húst a mártással együtt. A csomagokat egy tepsiben szépen, sorban elrendezzük. Ráöntjük a bort meg a húslevest, és középmeleg sütőben félórát sütjük.
A maradék olajon megpirítjuk a megtisztított, karikákra
vágott fokhagymát, felengedjük a sütés után a tepsiben
visszamaradt fűszeres-ízes sütőlével, és besűrítjük egy
kiskanálnyi ételkeményítővel. A kelkáposztatekercseket a
fokhagymamártással meglocsolva tálaljuk.