Forrás: Receptposta

Kelkáposztás gulyás

ELŐKÉSZÍTÉS: 20 perc – FŐZÉS: 1 óra

  1. Megdinszteljük a finomra aprított vöröshagymát a zsíron. Orölt pirospaprikával megszórjuk, rögtön le is húzzuk a tűzhelyről.
  2. Kis vizet öntünk rá, hozzáadjuk a feldarabolt disznóhúst, sózzuk, borsozzuk, szórunk rá tört köményt, és fedő alatt főzzük.
  3. Ha már majdnem puha a hús, belerakjuk a kis kockára vágott krumplit és a házi lecsót, addig rotyogtatjuk, míg a krumpli is el nem kezd puhulni. Csak ekkor megy hozzá a feldarabolt kelkáposzta, pár percig együtt főzzük. Friss kenyeret adunk mellé.

Majoránnás bableves

kaloria 460 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Receptposta

Ajánlataink