Kelkáposztás, sajtos tepsis újkrumpli

Kelkáposztás, sajtos tepsis újkrumpli

Sós, szódabikarbónás vizet forralunk, és két percig főzzük
benne a cikkekre vágott kelkáposztát. Kiszedjük, hideg
vízben lehűtjük, majd lecsöpögtetjük. Ugyanebben
a vízben roppanósra főzzük a megtisztított, nagyobb darabokra vágott újkrumplit. Ezt is leszűrjük, szűrőbe rakjuk
szikkadni. Összekeverjük a mascarponét a tojássárgájákkal, az összevágott zöld fűszerekkel és a zúzott fokhagymával, megsózzuk. Kis zsiradékkal kikenünk egy tepsit, belerakjuk a kelkáposztát és a krumplit. Nyakon öntjük a fűszeres sajtkrémmel. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 20-25 perc alatt összesütjük.

kaloria 270 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.