ELŐKÉSZÍTÉS: 10 perc – PÁCOLÁS: 1 éjszaka
– SÜTÉS: 30 perc -A szárnyakat megtisztítjuk, megmossuk, a szárnyvégeket levágjuk (esetleg eltehetjük levesbe), és a forgónál mindegyiket kettévágjuk, így kis falatkákat kapunk. A többi hozzávaló fűszert, anyagot összekeverjük, és ebben a masszában jól átforgatjuk a húsdarabokat. Egy éjszakát hűtőben érleljük. Sózni nem kell, a szójaszósz ad neki elegendő zamatot. Tepsibe tesszük, alufóliával letakarjuk, és 220 fokos sütőben tíz percig sütjük. Utána levesszük a takarást, és még körülbelül 20 percig sütjük, közben egyszer- kétszer megforgatjuk a darabokat. Petrezselymes rizzsel tálaljuk (de friss kenyérrel is nagyon finom).
Hozzávalók
4 személyre