Tészta
A tojásfehérjéket két evőkanál cukorral habbá verjük. A sárgájákat habosra keverjük a maradék cukorral, a vaníliás cukorral, a puha vajjal, a citrom levével és
lereszelt héjával. A lisztet összekeverjük a keményítővel és a sütőporral, majd adagonként a tojáshabbal együtt beleforgatjuk a tésztába. Nagy tepsiben 180 fokon 20 percig sütjük. A megsült tésztát kihűtjük.
Töltelék
Habbá verjük a tejszínt. Összekeverjük a mascarponét a kókuszlikőrrel, a banánlével és a cukorral, beleforgatjuk a tejszínhabot. A kókuszreszeléket száraz serpenyőben halványra pirítjuk. Beáztatjuk a zselatinlapokat három evőkanál hideg vízbe tíz percre. Utána kinyomkodjuk, forró
vízben feloldjuk, és összeforgatjuk a sajtkrémmel. Visszatesszük a kihűlt tésztát a tepsibe, rásimítjuk a zselatinos krémet. A gyümölcsöket meghámozzuk, felkarikázzuk. A banánszeleteket meglocsoljuk a citromlével, hogy nehogy megbarnuljanak. A gyümölcsökkel kirakjuk a sütemény tetejét, megszórjuk a kókuszreszelékkel. A tetejét tortazselével bevonjuk. Kockára vágva kínáljuk.