Klubszendvics
Héjastul lereszeljük az uborkát, kicsi sóval összekeverjük, hagyjuk egy picit állni. Közben lereszeljük a meghámozott sárgarépadarabot is. A kaprot megmossuk, leszárítjuk, és finomra metéljük. A hagymát meghámozzuk, hajszálvékonyan felkarikázzuk. A kenyerek héját vékonyan levágjuk. Összekeverjük a krémsajtot a sárgarépával, pici sóval és borssal ízesítjük. Kinyomkodjuk az uborkát, majd azt is beledolgozzuk a krémbe. Megkenjük vele a kenyereket. Négy szeletet lefektetünk. Mindegyikre ráhelyezünk egy-egy nagy salátalevelet, arra ráteszünk egy-egy szelet lazacot. A tetején szétosztjuk a hagymakarikákat, megszórjuk a felvágott kaporral. A másik négy megkent szeletet ráfektetjük, picit összenyomjuk, végül átlósan félbevágjuk a szendvicseket.