Tészta
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. Folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a cukrot, 3-4 evőkanál langyos vizet meg a tojások sárgáját. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és óvatosan a masszához keverjük. A tésztát kétfelé vesszük, az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport.
Alufóliával kibélelünk egy 20 × 30 cm-es tepsit. Az alját kirakjuk lecsöpögtetett ananászkarikákkal, közéjük meggyszemeket teszünk. Ráöntjük a sárga tésztát, majd erre a barnát, és a 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Amikor a piskóta langyosra hűlt, kiborítjuk, lehúzzuk róla a fóliát, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Krém
A habtejszínt a cukorral keményre felverjük, közben hozzáadjuk a habfixálót. Végül beleforgatjuk a kókuszreszeléket. A krémet a gyümölcsrétegre kenjük.
Tetejére
A süteményt ananászkockákkal, kókuszreszelékkel díszítjük.