Piskóta
A tojások fehérjéből egy pici sóval kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukor felét. A sárgáját a maradék cukorral habosra keverjük. A kétféle masszát óvatosan összeöntjük, majd belekeverjük a sütőporral elvegyített lisztet. A tésztát egy 24 cm átmérőjű, kivajazott-kilisztezett tortaformába öntjük, és a 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. A kihűlt tortalapot háromfelé vágjuk.
Krém
A tejből, a kókusztejből, a cukorból, az étkezési keményítőből meg a zselatinból sűrű krémet főzünk. Ha
kihűlt, belekeverjük a felvert tejszínt, a kókuszreszeléket meg a kókuszaromát.
Eperpüré
Az epret villával összenyomkodjuk, majd a cukorral, a vaníliás cukorral és a zselatinnal lassú tűzön sűrűre főzzük. A tortalapokat először vékonyan megkenjük a kókuszkrémmel (ez azért fontos, hogy az eperpüré ne áztassa el a tésztát), majd a krémet habzsákba tesszük, és gyűrű formában, ujjnyi hézagokat hagyva rányomjuk a piskótalapokra. A hézagokat megtöltjük a kihűlt eperpürével. A torta oldalát, tetejét bekenjük a maradék krémmel, és eperpürével, eperszeletekkel díszítjük.