Forrás: Pásztor Tünde

Kolbászos hagymás tarkabab lila káposztával és feta sajttal

  1. Ha szárazbabot használunk, sós, babérleveles vízben megfőzzük. Felszeleteljük a fokhagymát, kis zsiradékon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát.
  2. Amikor már üveges a hagyma, rádobjuk a kétféle felkarikázott kolbászt, kicsit kipirítjuk. Hozzáadjuk a leszűrt főtt vagy az átmosott konzerv babot, átforgatjuk, összerotyogtatjuk.
  3. Jöhet hozzá a kockára vágott lila káposzta, ezzel csak pár percig pároljuk, hogy még roppanós maradjon a káposzta. Megkóstoljuk, óvatosan sózzuk (a feta is sós lesz). Közvetlenül tálalás előtt rámorzsoljuk a sajtot, meghintjük az összevágott bazsalikommal.

Currys-gyömbéres csirkecombfilé friss parajjal

kaloria 690 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink