Tészta
Kézzel vagy géppel összemorzsásítjuk a kockákra vágott
jéghideg vajat és a sóval elkevert lisztet. Sima felületre borítjuk, gyorsan összegyúrjuk az egész tojással. Ha nem akar összeállni, adunk még hozzá egy-két evőkanálnyi hideg vizet. A kész tésztát enyhén lisztezett felületen 2-3 mm vastagra kinyújtjuk. Kibélelünk vele egy kisebb kerek piteformát, úgy, hogy az oldalaira is jusson. A hűtőszekrénybe tesszük legalább egy félórára.
Feltét
A kész lecsóba karikázzuk a kolbász nagy részét, majd hozzákeverjük a felvert tojásokat és a tejfölt. A tésztára terítünk egy sütőpapírt, szórunk rá babot vagy más nehezéket, és 200 fokos sütoben bo tíz perc alatt félig megsütjük. Kivesszük, kiszedjük belőle papírostul a nehezéket, és ráöntjük a tojásos lecsót. A tetejére
tesszük a maradék kolbászkarikákat, visszatoljuk a forró sütőbe, és 10-15 perc alatt készre sütjük.