Piskóta
Szétválasztjuk a tojásokat, a sárgájukat kikeverjük a porcukorral, majd hozzászitáljuk a lisztet. A tojássárgájás masszához óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásfehérjét. A masszát kivajazott-kilisztezett 24 cm-es tortaformába tesszük, és a 180 fokra előmelegített sütőben félóra alatt készre sütjük. 10 percig pihentetjük, majd kiemeljük a formából, és fémrácson hagyjuk kihűlni. A piskótalapot háromfelé vágjuk, majd nagyobb darabokra felkockázzuk.
Töltelék
A tejszínt kemény habbá verjük, óvatosan összekeverjük a
joghurttal, a cukorral, a citrom reszelt héjával, illetve ízlés
szerint citromlével. A piskótakockákat a tortaformában rétegesen lerakjuk a krémmel. A gyümölcsöket felkockázva a rétegek közé tesszük. A tetején krémréteg legyen, amit gyümölcsökkel és reszelt citromhéjjal díszítünk.