Forrás: Pásztor Tünde

Korianderes-mustáros tarja grillezett zöldségekkel

A hússzeleteket enyhén sózzuk, megkenjük egy kevés zúzott fokhagymával. Megszórjuk őrölt borssal és korianderrel, vastagon bekenjük mustárral, majd hideg helyen hagyjuk pár órát pácolódni. Utána grillrácson, közepes tűzön mindkét oldalát megsütjük.

Ledörzsöljük a burgonya héját, sós vízben kicsit előfőzzük. Leszűrjük, lecsöpögetjük.

A zöldségeket szükség szerint tisztítjuk, centi vastag karikára vágjuk, a paprikát félbevágjuk, kiszedjük a csutkát és a magokat. Az összes zöldségeket egy keverőtálba szórjuk, kis olajat öntünk rá, sóval és durvára tört borssal meghintjük, jól átforgatjuk. Gyenge-közepes tűzön mindként oldalukat megsütjük a grillen.

 

kaloria 490 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink