Krémsajtpuding
A pudinghoz habverővel összedolgozzuk a mascarponét, a tojásokat, a cukrot, a mandulaaromát meg a narancshéjat. Átszűrjük, nehogy csomós legyen, és szétosztjuk hat darab 1,2 dl-es tűzálló tálkába.
Ezeket egy nagy tepsibe rakjuk, és félmagasságig forró vizet öntünk alájuk. Lefedjük alufóliával, és a 120 fokra
előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a puding már szilárd a tálka szélénél, de a közepe még rezeg (35-40
perc). Kivesszük, hagyjuk hűlni, majd a hűtőszekrényben hűtjük le rendesen.
Áfonyakompót
A kompóthoz az áfonyát, a cukrot, a narancs héját meg levét egy kis lábasban összekeverjük, és időnként megkavarva addig főzzük, amíg a cukor feloldódik, a leve híg sziruppá válik, és az áfonya felpuhul. A hideg pudingra kanalazzuk a forró kompótot, és így adjuk az asztalra.