Kukoricás piros bab tormásan sült velővel
Egy csipetnyi sóval vizet forralunk, és a sertésvelőt leforrázzuk. Gyorsan lehűtjük, lehártyázzuk, és egy konyharuhán leszárítjuk.
A tojásokat egy keverőtálba ütjük, hozzáadjuk a lisztet meg a tejszínt. Sóval és reszelt tormával ízesítjük, majd felengedjük annyi borral, hogy sűrű masszát kapjunk. Belemártjuk a velőt, és a felforrósított olajban kisütjük.
Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot felitassuk.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és beledobjuk a kockákra vágott póréhagymát. Egy csipet sót adunk hozzá, azután rázogatva kevergetjük, sütögetjük. Végül hozzáadjuk a lecsepegtetett babot meg a kukoricát, és az egészet összeforrósítjuk.