Forrás: Pásztor Tünde

Kukoricás-csilis marharagu

ELŐKÉSZÍTÉS: 25 perc – FŐZÉS: 2-3 óra – Kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük a felaprított vöröshagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, két babérlevelet, a frissen darált római köményt, a sűrített paradicsompürét, valamint a felaprított csilit. Rádobjuk a felkockázott húst is. Átpirítjuk, megsózzuk, majd fedő alatt pároljuk. Ha kell, öntünk alá egy kis vizet. Időnként ránézünk, megkeverjük, ha szükséges, még egy kis folyadékot adunk hozzá, de ügyelünk arra, hogy jó sűrű maradjon a szaftja. Ha már puha a hús, hozzáöntjük a kukoricát is, és jól összerotyogtatjuk. Megkóstoljuk, ha kell, sózzuk.

kaloria 400 CAL
ido 205 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink